Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Wijkcentrum Fietstour

Julia den Besten April 02, 2024 56 keer bekeken

Start

2024-04-15 at 10:00

End

2024-04-15 at 13:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Op maandagochtend 15 april organiseren Doortrappen, Participe Amstelland en AmstelveenSport de Wijkcentrum Fietstour! Op de dag is er aandacht voor de natuur, gezelligheid én veiligheid. Fiets ook mee en geniet van de mooie omgeving en leuke tussenstops met koffie, soep en een Fietsquiz!

Ontdek Amstelveen veilig met de Wijkcentrum Fietstour! De tocht begint en eindigt op 15 april bij Wijkcentrum De Bolder. Geniet onderweg van de mooie omgeving en verbeter samen je fietsfitheid met leuke oefeningen. En dat is nog niet alles - test je kennis tijdens de interactieve quiz en maak kans op mooie prijzen! We sluiten de tocht gezamenlijk af met een lekker kopje soep bij Wijkcentrum De Bolder. Meedoen aan de fietstocht kan zowel met een gewone fiets als een e-bike.  

 

Datum: 15 april 2024 

Locatie: start- en eindpunt Wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140, Amstelveen 

Route: maximaal 15 kilometer 

Tijd: 10.00 - 13.00 uur (9.50 uur verzamelen bij Wijkcentrum de Bolder) 

Deelname: €5,- 

 

Actie: €25,- korting op een fietshelm! 

Veilig fietsen is belangrijk. Daarom krijgt iedere deelnemer aan de Fietstour een kortingsbon van €25,- voor een fietshelm! De kortingsbon is in te leveren bij Het Fietshuys en Van Rietschoten Tweewielers in Amstelveen. 

  

Aanmelden 

Deelnemen aan de Wijkcentrum Fietstour kost €5,-. Je kunt contant betalen bij de start van de fietstocht of vooraf bij Wijkcentrum De Bolder. Je kunt je aanmelden bij de receptie van Wijkcentrum De Bolder of via dit formulier

   

Samen veilig op pad 

Ga je mee met de fietstocht? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, laat een fietsspiegel monteren en bekijk onze andere Veilig Fietsen-tips. 

 

Ben jij er ook bij op 15 april? We zien je daar! 

De Wijkcentrum Fietstour is een samenwerking tussen Doortrappen, Participe Amstelland en AmstelveenSport. 

Cookie settings