Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

FietsFitTraining

Julia den Besten February 08, 2024 1198 keer bekeken

Start

2024-04-04 at 10:00

End

2024-04-04 at 11:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Doe mee met de FietsFitTraining van AmstelveenSport en stap onbezorgd weer op de fiets ter voorbereiding van een mooi nieuw fietsseizoen!

Door te fietsen blijf je langer gezond, sociaal en zelfredzaam. Fietsen is goed voor zowel je conditie als je hersenen. Je fietst graag en wil dit nog jaren blijven doen. En ook al ben je een ervaren fietser, door het ouder worden ben je helaas kwetsbaarder in het verkeer. Door te werken aan je algehele gezondheid en fitheid kan je de kans vergroten dat je soepel en sterk blijft fietsen.

Doe mee met de FietsFitTraining van AmstelveenSport, en stap onbezorgd weer op de fiets ter voorbereiding van een mooi nieuw fietsseizoen. Iedereen is welkom bij de training en kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Plezier, sociale verbinding en sterk en fit worden staan voorop, zodat je langer veilig én met plezier kan blijven fietsen. 

De FietsFitTraining wordt zes donderdagen gegeven.

Praktische informatie
Data: 4 april t/m 16 mei 2024 (Let op: op 9 mei, Hemelvaartsdag, is er geen training) 
Tijd: 10:00 - 11:00 uur
Locatie: Kunstgrasspeelveld Bovenkerk – tegenover Salamander 107, Amstelveen
Kosten: € 24,- voor 6 lessen (€ 4,- per les, reeks van 6 in één keer afnemen)

Er zijn maximaal 12 plekken. Houd deze website in de gaten, daar staat op wanneer de inschrijvingen openen: https://amstelveensport.nl/events/fietsfittraining-2/

Cookie settings