Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doe mee met de Fietsochtend(en) en haal een gratis fietsspiegel!

Stephanie Piët March 17, 2022 180 keer bekeken

Start

2022-04-13 at 10:00

End

2022-05-16 at 10:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Silversant,  Noorddammerlaan 119

Na het succes van het uitdelen van fietsspiegels bij de Fietsdag afgelopen september organiseert Doortrappen en AmstelveenSport een nieuwe fietsspiegelactie in Amstelveen!

Jij als fietser kan je bij AmstelveenSport inschrijven voor de fietsochtend(en) in aanloop voor de Fietsvierdaagse en direct een gratis fietsspiegel laten monteren bij Van Rietschoten Tweewielers! Gezellig samen in beweging komen en veilig blijven fietsen in Amstelveen mét een fietsspiegel. Doe jij mee?

Fietsen is een fijne manier om in beweging te blijven en bovendien blijven we mede door fietsen langer gezond, sociaal en zelfredzaam. Om dit te motiveren worden er wekelijkse fietsochtenden georganiseerd met als doel om naar de Fietsvierdaagse te ‘trainen’. Deze Fietsvierdaagse vindt vanaf 16 mei plaats, waarbij er fietstochten gemaakt worden van ongeveer 25 kilometer.

Schrijf je in voor de fietsochten(en), kom van dinsdag 29 maart t/m vrijdag 8 april langs bij van Rietschoten Tweewielers en laat direct een gratis fietsspiegel monteren. Op=Op! De fietsochtenden vinden wekelijks plaats vanaf woensdag 13 april tot aan de Fietsvierdaagse. Je mag natuurlijk ook vaker deelnemen aan een fietsochtend.

Inschrijven voor de fietsochtend(en) en Fietsvierdaagse?

Fietsochtenden

Woensdag 13 en 20 april en 4 en 6 mei 2022
10.00 – 11.00 uur

Klik hier om je te schrijven voor de Fietsochtenden

Fietsvierdaagse

Maandag 16 mei, dinsdag 17 mei, woensdag 18 mei, donderdag 19 mei 2022
Start 10:00 uur

Klik hier om je te schrijven voor de Fietsvierdaagse

Waar

We starten elke keer bij Silversant,  Noorddammerlaan 119

Ga voor meer informatie naar: https://amstelveensport.nl/amstelveensport-sportaanbod/fietsen/

 

Het hele jaar door organiseert Doortrappen fietsactiviteiten voor 60+’ers, zo ook in Amstelveen. Meer informatie over Doortrappen en de activiteiten in de gemeente Amstelveen vind je op doortrappen.nl - Amstelveen of ga naar AmstelveenSport.nl.

Cookie settings